Com cada any, l’ultim dia de taller, abans de les vacances de Nadal, cel.lebrem la nostra festa de la turronada.

La turronada és un espai on ens reunim familiars, tutors, professionals i usuaris per cel.lebrar d’alguna manera l’arribada del Nadal.

Els usuaris ho viuen de manera especial ja que és un dia en el que els seus familiars participen de les activitats del taller, i es senten contents per això.

A més de passar una estona cel.lebrant el Nadal, els usuaris del nostre taller es porten el seu lot com a regal de Nadal i la seva postal feta al taller, cosa que els hi agrada molt.

Aquest any hem incorporat una cosa nova per aquesta festa, que va ser que els usuaris del taller van realitzar unes trufes artesanes perquè les puguin tastar els familiars i/o tutors el dia de la turronada. Va ser una idea molt ben rebuda pels familiars i/o tutors que van poder veure  i tastar una de les activitats que els seus familiars i/o tutelats han pogut fer al taller, en concret al taller de cuina.

La valoració que fem tant professionals com familiars i/o tutors és molt positiva ja que veiem que els usuaris aquest dia gaudeixen de poder estar amb els familiars i cel.lebrant el Nadal tots junts.

 

 

Go to top