Foto portada APSEl Departament d'Ensenyament considera l'Aprenentatge servei (APS) com la metodologia més adient per dur a terme el Servei comunitari. Es tracta d'una proposta educativa que combina processos d'aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte. En el qual els participants es formen treballant sobre necessitats reals del seu entorn amb l'objectiu de millorar-lo.

Llegeix més...

 

foto de portadaEls usuaris del Taller Sant Jordi, han començat a elaborar paper reciclat!

Llegeix més...

 portada musicoterapiaTant els usuaris del Servei d'STO de Caramelles com els d'STO i SOI de Sant Pere, ja fa unes      setmanes que han començat una nova activitat: la de musicoteràpia.

Llegeix més...

El passat 7 d´octubre de 2014 va tenir lloc a les instal·lacions de Plaça de lesCaramelles i Plaça Sant Pere la presentació del programa d´activitats que es desenvoluparan en els serveis d´atenció diürna de la nostre entitat, als tutors i/ofamiliars dels usuaris atesos a ambdós serveis.

Llegeix més...

Feina-portada

Els usuaris del Taller Sant Jordi han realitzat una nova feina durant el mes de febrer de 2015.

Llegeix més...

Des de el passat 10 de setembre, l´Associació està involucrada en la implantació d´un sistema de gestió de la qualitat, que permeti obtenir la certificació segons la normativa ISO 9001:2008. Aquesta implantació la duu a terme CETEMMSA, centre tecnològic ubicat a Mataró (Barcelona).

Llegeix més...

HortUrba-IntroEl passat 10 de febrer de 2015 els usuaris del servei de Sant Pere d'STO i SOI van començar una nova activitat a l'hort urbà del forat de la vergonya.

L'hort està situat al Districte de Ciutat Vella, al barri de Sant Pere. Està gestionat per el Casal del Pou de la Figuera i els veïns voluntaris del barri.

Llegeix més...

benvingutsAquesta web suposa la culminació d´una tasca que van començar un grup de pares a mitjans dels anys 60. Van iniciar aquest camí carregats d´ il•lusió i amb la convicció que les persones amb discapacitat intel•lectual mereixien tenir un lloc en aquesta societat.

Llegeix més...

Turronada-introCom cada any, l’ultim dia de taller, abans de les vacances de Nadal, cel.lebrem la nostra festa de la turronada.

La turronada és un espai on ens reunim familiars, tutors, professionals i usuaris per cel.lebrar d’alguna manera l’arribada del Nadal.

Llegeix més...

Pàgina 3 de 4

Go to top