El passat 10 de juliol de 2014, va visitar les nostres instal•lacions de la Plaça de les Caramelles, la regidora del Districte de Ciutat Vella, la Sra. Mercè Homs. Va venir acompanyada de la Sra. Pilar Vallès, directora de Serveis a les persones i territori del Districte i la Clara Santamaria, tècnica de l´Institut Municipal del Disminuït.

En el transcurs d´aquesta trobada es va posar de manifest la voluntat de col•laboració d´ambdues parts en les diferents activitats que es puguin posar en marxa, així com, presentar els diferents projectes que està engegant tant per part de la nostre Associació com de la nostre Fundació. Aquests estan enfocat en l´adquisició d´un nou local i la creació de la Fundació Tutelar. La regidora i la seves acompanyants van fer una visita al nostre centre i van poder apropar-se als grups i comentar amb els nostres usuaris l´activitat que estaven fent en un clima mol distès.

En tot cas, la valoració que es fa d´aquesta visita és que va suposar un primer contacte que ha de accentuar-se per tal de establir sinergies que poden ser positives i fructíferes, per les dues parts.

 

 

Go to top