Aquest mes de juliol, em anat a visitar l'hort urbà de Can Cadena.  0254f3a4-f6c1-47ae-93e2-e391d7960541

 

 

 

Llegeix més...

 

El dia 29 de juny vam anar d'excursió a Banyoles!.

 

df753f2e-58b8-48c3-9818-4e511ac33348

Llegeix més...

Si esteu interessats/des en poder veure els dos nous habitatges de la Promoció de La Clota ho podeu fer en les dates de visites següents

 

foto la clota entrada

Llegeix més...

 

Aquest passat diumenge la nostra Llar-residència de Sants va sortir a l'informatiu del migdia de TV1.

 

Llegeix més...

portada la ClotaEl passat 12 de maig es va signar la compra de dos habitatges de la unitat d'actuació de la Clota. Aquests estan situats a l'Avinguda de l'Estatut, nº3 del barri d'Horta.

 

Llegeix més...

A partir d'avui dia 9 fins el 22 de desembre estem matí i tarda en una parada que ens cedeix el Mercat de Sant Antoni.

Portada

 

Llegeix més...

Foto portadaEl passat 8 de maig es va constituir la Fundació tutelar, Taller Sant Jordi. Un nou servei que evidencia la continuïtat de l'entitat respecte la creació de serveis i encarregat de vetllar per les a les necessitats dels usuaris i de les seves famílies. Així com de la població amb discapacitat intel·lectual.

Llegeix més...

El Taller Sant Jordi ha assistit i ha donat el seu suport en la concentració "Esteu trepitjant els nostres drets. Això sí que no!", que ha tingut lloc aquest passat dimecres 25 de novembre a les 18:30h a la Plaça Sant Jaume de Barcelona.

portada

 

Llegeix més...

Portada sant jordiAquest any hem gaudit de la Diada de Sant Jordi, venent roses, punts de llibre i moneders reciclats, fets per nosaltres.

Llegeix més...

portada

El passat dimecres 17 de juny vàrem ser convidats al Caixa Forum. Per a rebre el nostre participant i finalista Javi Soler al concurs d'art del "Balcó de les Arts".
 

Llegeix més...

Pàgina 2 de 4

Go to top